Reorder

Reorder

A program célja a CATIA összeállítások fastruktúrájába beépített elemek gyors, dinamikus rendezése különböző szempontok szerint.

Összeállítás betöltése a felhasználói felületre
A program automatikusan kilistázza a felhasználói felületre a CATIA-ban betöltött összeállítást illetve annak komponenseit. Lehetőség van megadni, hogy milyen jellemző szerint történjen meg a listázás
  • Part Number szerint
  • Instance név szerint

Rendezési beallítások
Több különböző szempont alapján tudjuk rendezni a program által kilistázott elemeket. A módosított beállítások egy esetleges újra indítás után megmaradnak.

Rendezés automatikusan
Ha ezt a lehetőséget választjuk, akkor kézzel nem tudunk változtatni a lista elemein, a beállítások szerint automatikusan rendezi a komponenseket.
  • Karakter szakasz kijelölése (amely szerint legyen a rendezés)
  • Lista sorrend megadása (csökkenő, növekvő)
  • Al összeállítások rendezése (lista tetejére, aljára, a többivel együtt)
Rendezés manuálisan
Ezt az opciót akkor választjuk, ha kézzel szeretnénk a listát rendezni. Ekkor nem állnak rendelkezésre a rendezési beállítások.
  • Elemek mozgatása csoportosan vagy egyesével.
  • Elemek átmozgatása egy meghatározott elem elé vagy mögé.

A modell komponenseinek CATIA-ban való rendezése
Ha elfogadtuk a program vagy saját magunk által rendezett listát, akkor az alkalmazás a CATIA-ban is ugyanazt a sorrendet fogja kialakítani a betöltött összeállításon belül.

Licenc regisztráció

Ha bármilyen további kérdése van, lépjen kapcsolatba velünk. Kollégáink elérhetőségét megtalálja a „Kapcsolat" oldalon, ahol ki is töltheti az adatlapot vagy közvetlenül felveheti velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen. A feltett kérdésekre a lehető leghamarabb választ adunk.

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolatfelvétel

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.