Gyártás

Gyártás

Napjainkban, amikor egy termék versenyképessége nagyban függ a termékötlet megjelenése és a termék piaci bevezetése közt eltelt időtől, a fejlesztési folyamat gyorsaságától. Egyre nagyobb jelentőséget kapnak a modellezési eljárások, amelyek segítségével a tervezés egyes szakaszaiban a kidolgozottság szintjének megfelelő képet, illetve kézzel fogható modellt kaphatunk, ezzel elősegítve a terméktervezési folyamat során felmerülő kérdéseket, megkönnyítve a döntéseket.

A gyártás a műszaki termékfejlesztés folyamatának befejező állomása. Az ezt megelőző időszakban készül el az új termék prototípusa. A prototípus kiértékelése után kezdődik a sorozatgyártás.

Milyen gyártási módozatokat használunk a CAD-tervnél?

  • Gyors prototípus gyártás: RPT – célja a gyártáshelyes modellek kialakítása, funkció, design és minőségi jellemzők optimalizálása a sorozatgyártás megkezdése előtt
  • 3D nyomtatás: a CAD állományból történő nyomtatást kisebb alkatrészek, műanyagipari termékek kialakításának ellenőrzésére használjuk
  • Sorozatgyártás: gyártáshelyes dokumentáció alapján vállaljuk a termékek kisszériás sorozatgyártását partnereink bevonásával, legyen szó egyedi termék, gép vagy berendezés, alkatrész gyártásáról.

 

Visszahívást kérek Kapcsolat
CAD-Terv Cégcsoport

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.